Sponsoring door bedrijven

Bedrijven

Ook bedrijven kunnen mij natuurlijk sponsoren. Dat kan op verschillende manieren: met geld, of met spullen (bijvoorbeeld een zeilpak, of wandelschoenen etc.).

U kunt geld overmaken op rekeningnummer NL44 ASNB 0706 7469 29 t.n.v. S K P Jongenburger, onder vermelding van School At Sea en van uw bedrijfsnaam (zodat ik uw bedrijfsnaam op mijn sponsorlijst vermeld).

Omdat bedrijven de kosten voor sponsoring van hun winst kunnen aftrekken is het wellicht handiger dit niet via bovenstaande rekening maar via School At Sea te doen. Het is dan noodzakelijk om mij van tevoren een mail te sturen (sem@sem-at-sea.nl) zodat het op de juiste manier gebeurt. Ik laat u weten welke administratieve gegevens voor de factuur nodig zijn en u laat mij weten welk bedrag u van plan bent te sponsoren (exclusief BTW en inclusief BTW). Vervolgens regelt School At Sea een factuur voor het door u gekozen bedrag en maakt u het bedrag over.

 

Ik doe er graag iets voor terug!

-Al mijn sponsoren (of het nou om een klein of een groot bedrag gaat) worden op mijn sponsoren pagina vermeld, met een link naar uw website.

-Daarnaast worden alle bedrijfssponsoren die via School at Sea hebben bijgedragen op de website van School at Sea genoemd.

-Bedrijfssponsoren van € 1000,- en meer mogen hun bedrijfsvlag meegeven. De vlaggen worden om de beurt als wisselvlag door de leerlingen in het want gehesen. Bij bedragen boven de € 5000,- komt de bedrijfsvlag zelfs vast in het want, óók bij vertrek en aankomst. Bij vertrek en aankomst van de School At Sea schepen waren de afgelopen jaren verschillende media aanwezig. Als u een bedrijfsvlag meegeeft zal ik deze bovendien op een leuke plek fotograferen!

-In overleg kunnen wij, in overleg en afhankelijk van het bedrag, een pakket op maat samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een stukje of een interview voor uw bedrijfsblad of als promotiemateriaal, een fotoshoot, noem maar op! Ik kan ook na terugkomst een presentatie bij uw bedrijf komen geven waarbij ik vertel over mijn avonturen, samenwerken, leiderschap en dromen verwezenlijken. Ik hoop mensen binnen uw bedrijf met mijn avonturen te inspireren!